Стаи за гости във Вила Уникета

Стаи за гости

Вила Уникета стаи за гости

В едната част от къщата живее домакинята, а в другата със самостоятелен вход са три стаи за гости. Домакинята няма навика да се пречи на гостите, но е готова да помогне, ако има нужда от нея. Тя се грижи за смяна на спалното бельо на всеки три нощувки (при по-дълъг престой). На нея може да се разчита и за съвети относно Дряново и Дряновския Балкан.

Освен трите стаи е предвиден допълнителен вариант за спане във всекидневната. Там има удобен разтегателен диван, на който спокойно може да спят двама човека. Така  капацитетът на къщата е 8 човека и отделно малки деца може да спят при родители на спалнята или в детска кошара.

Обзавеждане и оборудване

Стая за гости Вила Уникета предлага за настаняване три самостоятелни стаи за гости. Към тях има четвърта стая, която е обособена, като всекидневна – през нея се минава за спалните. Гостите имат самостоятелен вход към своите стаи. Всяка стая е със самостоятелна баня с тоалетна. Макар и Вила Уникета да е в Балкана, през лятото температурите са доста високи. Затова на помощ са климатиците, с които са оборудвани всички стаи.

Едната стая е с двойно легло, а другите две са с две отделни единични, които при нужда могат да се съединят. На разположение е една детска сгъваема кошара.

Обзавеждането в нашите стаи за гости включва и гардероб с нощно шкафче. Така всеки може удобно да подреди своя багаж за времето на престоя си.

В стаите, а и нявсякъде в къщата, има безжичен интернет (WiFi).

Всекидневната стая е удобен кът за сядане и разпускане.

В стаите се поддържа нужната хигиена. Спалното бельо и хавлиите, които са на разположение на гостите, се сменят редовно на всеки три нощувки. Хавлиите са комплект от голяма и малка за всеки гост. В баните гостите ще намерят малки сапунчета и шампоанчета.

Вила Уникета е много подходяща за наемане от една компания – група младежи или няколко двойки със своите деца. Гости от третата възраст също ще се чувстват много добре на чистия въздух в Балкана.

Домакините от Вила Уникета осъзнаваме нуждата от почивка на нашите гости и желанието им за „бягство“ за няколко дни от големия град. И все пак на място са подсигурени елементарни удобства, като ютия и сешоар. В гардеробите гостите ще намерят допълнителни завивки и възглавници.

Къщата е с капацитет шест възрастни с едно до три деца на допълнителни легла или на спалнята при родителите.

Ще обобщим още един път с какви удобства разполагат нашите стаи за гости:

  • Три самостоятелни стаи;
  • Самостоятелни баня с тоалетна към всяка стая;
  • Всекидневна;
  • Климатици;
  • Сешоар;
  • Ютия;
  • Допълнителни завивки и възглавници;
  • WiFi – Безжичен интернет;
  • Редовна смяна на спалното бельо и хавлиите;

Не искаме да се сраняваме с големи и престижни заведения за настаняване или по – луксозни къщи за гости. Но със сигурност се старем гостите да имат спокойно, удобно и уютно място за почивка в Балкана.