Удобства във Вила Уникета

Удобства

вила с басейн в балкана Практиката е показала, че почиващите в къщи за гости, самостоятелни стаи и други места за настаняване от този клас търсят най-вече спокойствие, тишина, красива природа. Вила Уникета със своето разположение в Дряновския Балкан предлага тези задължителни качества. За по-пълноценна почивка обаче във Вила Уникета ще намерите редица удобства, които през последните години се превърнаха в стандарт за всяка къща за гости. Освен това на място винаги можете да разчитате на домакинята. Ако се окаже, че нещо Ви липсва, тя ще се опита да помогне.

Оборудвана кухня с трапезария

Механа Вила Уникета Трапезарията е оборудвана с напълно функционална кухня, уреди, посуда и прибори. Някои гости оприличават трапезарията повече на механа. Смеем да твърдим, че никога не сме имали за цел да превръщаме трапезарията в типична механа. Дряновският Балкан със своя въздух е много по-привлекателен навън. Дали ще бъдете някъде на разходка или в двора до басейна и барбекюто – със сигурност препоръчваме тези варианти пред затварянето в някоя механа. Оборудваната кухня е сред задължителните удобства и при нужда можете да разчитате на нея.

Механа Къща за гостиНа разположение в кухнята са:

  • телевизор с кабелна телевизия от Виваком;
  • хладилник;
  • готварска печка;
  • електрическа кана;
  • микровълнова;
  • парти-грил;
  • кафе машина;
  • ножове, прибори, чаши и чинии;
  • тенджери, тави, кани, купи;

Ще намерите всички удобства (или повечето), които са нормални за всяка кухня.

Внимание: молим всички гости – няма нужда да носите вилици, лъжици, тави и всякакви други прибори и посуда. Във вилата наистина има всички стандартни удобства за приготвяне на храна и хранене.

 

Голям двор

вила за игра с деца Големият двор (около 2 декара) и зеленината са радост за всеки, който бяга от дотегналото еднообразие в големия град, ежедневните задръствания и сивата грозна действителност. В двора на различни места има люлки и маса със столчета, за да седнете и наблюдавате гледката към Балкана и Дряновския манастир. В другата половина на двора има овошки. Ако планирате почивка с деца, те ще бъдат много доволни от възможността за бягане и игра.

Ако някой пожелае, може да се излегне и в хамака под сянка.

голям двор Хамак в къща за гости

 

Батут

Едва ли има дете, което да не се радва на батутите. Ако е по-голям, още по-добре. Тъкмо затова сме поставили в двора голям 2,5 метра батут с предпазна мрежа. Докато децата скачат там, родителите могат да отмарят на басейна и шезлонгите или на барбекюто.

Освен това за децата (а и възрастните) са на разположение топки и федербал за още игри и забавление.

 

 

Басейн

Басейн с дворВ двора гостите имат на разположение открит басейн за възрастни и отделен съвсем малък за малчуганите. Басейнът е около 26 кв.м. и се поддържа с подходящи препарати, за да е чиста и бистра водата. Край големият басейн има четири шезлонга. Препоръчваме на всички гости през лятото да не забравят подходящи чехли и любимите си бански екипи.

 

 

 

Барбекю

Барбекю къща за гости Барбекюто в двора може да побере всички гости на къщата. На разположение е голяма скара, където можете да покажете майсторлък.

При барбекюто има мивка и голяма маса с пейки, където гостите могат да се настанят. Комплектът за барбекю е задължителен, за да е пълноценно приготвянето на скарата. Големият хладилник, който е на барбекюто, също ще бъде полезен.

На барбекюто има и професионален двоен фритюрник – знаем колко много обичат гостите да си пържат различни мезенца и закуски за малчуганите.

 

Барбекю Вила Уникета барбекю

 

Паркинг

Пред къщата има обособено място, където можете да паркирате Вашите автомобили.

До къщата се стига по асфалтов път, който се поддържа целогодишно.

 

Климатик във всяка стая

Климатик в стаятаСтаите са климатизирани, за да се прохладите през летните жеги. Макар и в Балкана, жегите могат да бъдат доста непоносими. За щастие това се отразява добре на водата в басейна.

Препоръчваме да се внимава с климатиците, когато сте излезли от басейна и сте мокри. Ако влезете веднага в стая със засилен климатик на студено, може да си развалите почивката.

Внимание: отново молим всички гости – няма нужда да носите чаршафи, завивки, възглавници. Във вилата има нормално спално бельо, което се пере редовно. Излишно е да пълните колата си с подобен багаж, освен ако нямате наистина специфични нужди и трябва да ползвате Ваше спално бельо.

 

Безжичен интернет

удобство безжичен интернет

В днешно време почти всеки е със смартфон и/или таблет. А някои са принудени дори на почивката си да носят своя лаптоп. Във Вила Уникета ще можете да използвате спокойно Вашите мобилни устройства.

Навсякъде в къщата и донякъде в двора има безжичен интернет.

 

 

Град Дряново

Дряново

Вила Уникета е в Балкана от една страна, но от друга е в град Дряново.

Така можете да се радвате на природата в съчетание с удобствата на града. Лесно можете да отидете до магазин, бензиностанция, фризьор, аптека, лекар (дано не се налага), дори и болница.

 

Места за разходка

места за разходка

Град Дряново е на много удобно място за опознаване на тази част от България. На половин час път са Велико Търново, Габрово и Етъра, Севлиево. Трявна е още по-близо. Навсякъде има какво да видите. Не трябва да забравяте Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро. От вилата можете да отидете и пеше до там, а с кола са на 2 минути. Нучете повече информация в нашата страница Забележителности в района.